Våra Produkter

skinade Targeted Solutions®

Skinade Targeted Solutions® är ett innovativt nytt sortiment som har tagits fram av teamet som skapade den flera prisbelönta Skinaid – bättre hud inifrån. Skinade Targeted Solutions® är ett professionellt sortiment av produkter som är utformade för att ge effektiva lösningar för specifika problem.

Skinade Targeted Solutions® behandlar tre olika ändamål:

 • Celluliter
 • Acne
 • Derma Defense A&D
 • Skinade Targeted Solutions® erbjuder ett resultatdrivet tillvägagångssätt för hudvård – Ett professionellt produktsortiment som fungerar inifrån och ut.

skinade Targeted Solutions® Cellulite

Cellulit drabbar cirka 85% av den globala kvinnliga vuxna befolkningen. Det är en av de vanligaste hudrelaterade problemen och kan påverka individens självbild och ”kroppsförtroende”. Termen celluliter beskriver de små fördjupningarna och groparna som främst bildas på benen, skinkorna och ibland buken och beskrivs allmänt som ett ”apelsinskal” -liknande utseende.

Celluliter börjar normalt bildas strax efter puberteten och orsakas samt förvärras av ett antal faktorer:

 • Minskad hudintegritet
 • Ökad fettansamling
 • Vätskeretention
 • Toxinansamling
 • Metaboliska problem
 • Minskning eller förlust av hudelasticitet
 • Hormonella effekter
 • Dålig cirkulation
 • Lucker bindväv

Vad är Skinade Targeted Solutions® Cellulite?

Skinade Targeted Solutions® Cellulite är en drickbar inre hudvårdsprodukt som levererar sina funktionella ingredienser genom en mycket absorberbar flytande lösning med mikrosubstanser i suspension. Denna leveransmekanism garanterar optimalt leveransformat och effektivitet. Eftersom produkten fungerar från insidan, stöder den huden över hela kroppen (oavsett om din celluliter är belägen på benen, skinkorna eller buken).

Det fungerar från insidan till för att adressera; oxidativ skada, hormonella förändringar, stress, vattenretention, dålig avgiftning och är utformad för att förbättra cirkulationen, ämnesomsättningen, hudens elasticitet och integriteten hos hudmatrisen som är väsentlig för att minska uppkomsten av celluliter.

Utvecklad av ledande brittiska forskare och tillverkad i Storbritannien. Vår patenterade formulering innehåller ingredienser för viktiga återkopplingsmekanismer, högkvalitativa mikronäringsämnen och det speciella aktiverade enzymet superoxiddismutas.

Skinade Targeted Solutions® Cellulite innehåller endast ingredienser av högsta kvalitet utan artificiella smaker eller färger och färre än 16 kalorier. Smaksatt med naturlig apelsin- och dadelsaft med utvalda naturliga smaker, erbjuder det en trevlig smak, bekväm och mycket effektiv lösning för att hantera celluliterelaterade problem.

Att dricka Skinade Targeted Solutions® Cellulite på dagligen resulterar i  starkare, jämnare hud med en minskning av dipporna förknippade med det ”apelsinskal” -liknande utseendet som hänförs till celluliter.

Smartare hudvård

Enligt ledande läkare är det möjligt att minska uppkomsten av celluliter genom att använda en omfattande strategi.

På grund av cellulitens många orsaker är det viktigt att, utöver att arbeta inifrån, rådfråga hudvårdspersonal om kombinationsbehandlingar på klinik för att bli av med cellulit.

Hur man tar Skinade Targeted Solutions® Cellulite

Skinade Targeted Solutions® Cellulite Finns i två delar; en flytande påse och en speciell pulveraktivatorpåse. Späd ut en flytande påse i ett litet glas vatten, tillsätt sedan och blanda pulveraktivatorn och drick omedelbart.

Skinade Targeted Solutions® Cellulite kan användas vid behov. Oavsett om du är ”redo för sommaren” eller gör den till en del av din riktade dagliga hudvårdsregim. Vi rekommenderar att du börjar med en 90-dagars leverans.

Hur Skinade Targeted Solutions® Cellulite fungerar

Skinade Targeted Solutions® Cellulite fungerar inifrån och ut för att rikta in specifika problem som är förknippade med och leder till celluliter; oxidativ skada, hormonella förändringar, fibros, stress, vattenretention och dålig avgiftning.

Det förbättrar cirkulationen, ämnesomsättningen, hudens elasticitet och integriteten hos hudmatrisen och skivorna för att förhindra fetthypertrofi. Enzymet Superoxid Dismutas och en mycket raffinerad produkt och dominerande kollagenpeptid inkluderas specifikt för att förhindra kollagenfibros samt stärka och reparera den befintliga matrisen.

Fördelarna

Efter att ha genomfört en kur med skinade Targeted Solutions® Cellulite har konsumenter rapporterat följande resultat:

 • Fastare hud
 • Slätare hud
 • Minskad klumpighet och ”dimpling”
 • Jämnare hud
 • Ökad hudelasticitet
 • Minskning av utseendet på ’apelsinskal’

Individuella resultat kommer att variera men med fortsatt daglig användning kommer din hud att fortsätta att förbättras. För bästa resultat rekommenderar vi att du börjar med en 90-dagarskur.

Varför en drink?

Om du skulle försöka ta alla skinade Targeted Solutions® Cellulite-ingredienser i tablettform, skulle du behöva svälja cirka trettio stora tabletter dagligen.

Detta är inte bara svårt, utan kroppen skulle inte kunna absorbera ingredienserna med rätt hastigheter och nivåer som är viktiga för att produkten ska ha optimal effekt.

Vill du ha en fantastisk hud med lyster och släthet?

Kollagenpeptider
En av de viktigaste orsakerna till celluliter är nedbrytning av och avbrott i dermal matris som leder till ojämn och försvagad hudvävnad, vilket resulterar i utbuktning av subkutant fett. Skinade Targeted Solutions® Cellulite använder en mycket raffinerad typ ’i’ dominerande kollagenpeptid för att specifikt utlösa korrekt bindning av kollagenbildning. Denna mekanism fungerar på två nivåer och ersätter förlorat kollagen och bygger om den befintliga matrisen.

 

Metylsulfonylmetan (MSM)

MSM används vid elastinbildning och förhindrar tvärbindning av kollagenfibrer. Det är kraftfullt antiinflammatoriskt och reglerar det osmotiska flödet vilket gör det till ett kraftfullt detoxmedel.

 

Helig basilikaxtrakt
Kraftfull naturlig adaptogen. Det upprätthåller blodsockernivåer, stöder binjurens funktion, minskar aptit, sockerintag och stress (negativ påverkan från hormonet kortisol) alla viktiga problem som leder till och förvärrar celluliter.

 

Mjölktistel extrakt
Toxinuppbyggnad är en grundorsak till celluliter. Mjölktistel är en kraftfull detox- och leverstödförening. Minskar inflammation.

 

Vitamin e-d-alfa tokoferylsuccinat
Fungerar med vitamin C som en viktig antioxidant som i sin tur neutraliserar fria radikaler.

Bromelain
Förhindrar och sänker aktiv vätskeansamlingen och förbättrar matsmältningsfunktionen. Har en kraftfull antiinflammatorisk effekt.

 

Superoxiddismutas
Mycket bioaktivt format som naturligt kommer från meloner. Kliniskt bevisat att minska synliga celluliter genom att öka endogena antioxidantförsvarsmekanismer som minskar hypertrofi av fettceller och minskar korruption i bindvävnader associerade med oxidativ stress. Vi inkluderar en terapeutisk dos på 80 mg synligt sänkande fettnoder.

 

Vitamin b3-niacinamid
Förbättrar mikrocirkulationen i huden. Dåligt blodflöde är en viktig orsak till celluliter bildas på grund av tillhörande stagnation, vätskeansamling och dålig avgiftning. Detta resulterar i sin tur i låg näringstillförsel och en negativ cykel som genom kontinuerlig ökning av adipocyter sänker blodflödet ytterligare.

 

Vitamin a – retinolacetat
Uppmuntrar normal hudcellsförnyelse, stimulerar fibroblaster för ökad kollagenproduktion och ökad elasticitet.

N-acetyl-L-cystein
Hjälper till att fylla på intracellulärt glutation, en vital cellulär antioxidant som minimerar lipidperoxidation av cellmembran. Ökar aktiviteten hos NOS-enzymet för att öka NO-nivåerna i kroppen, vilket ökar blodflödet till musklerna och ökar ämnesomsättningen.

 

Vitamin c-kalcium askorbat
En väsentlig komponent för ny kollagenbildning och fibroblastrespons på peptidåterkopplingsmekanismen.

 

Hästkastanjextrakt
Svullna och tunga ben och kapillärbräcklighet är utbredda symtom på celluliter. Hästkastanj aktiverar cirkulationen igen, minskar svullnaden och minimerar vattentätheten.

 

Ekologiska havsgrön ascophyllum kelp
Minskar vattenhållningen. Motverkar stagnation. Stimulerar ämnesomsättningen och främjar viktminskning via lipolys (processen med fettnedbrytning). Rik på omättade fetter och har antiinflammatoriska och uppstramande egenskaper.

 

Rödklöverextrakt
Obalanser i östrogennivåer leder till ökad vattenretention och minskat kollagen och elastin. Rödklöver balanserar hormonnivåerna.

 

N-acetyl-l-karnitin
Spelar en avgörande roll i metabolism och energiproduktion. Transporterar långkedjiga fettsyror till cellernas mitokondrier för att producera energi. Det transporterar också gifter och förhindrar deras ansamling. Toxinuppbyggnad är en viktig bidragsgivare till celluliter.

 

Vitamin B1-tiamin
Minskar storleken på fettcellerna. Väsentligt för leveravgiftning.

 

Zinkglukonat
Viktig kofaktor för enzym-superoxiddismutas.

 

Koppar bisglycinat
Inblandad i kollagensyntes (med zink och C-vitamin) och elastinuppvärmning, vilket förstärker hudens integritet och ökar hudens elasticitet. Koppar är också en kofaktor vid produktion av superoxiddismutas.

 

maskros rot extrakt
Hjälper till att minska vattentillståndet och avgiftar levern från överskott av toxiner och hormoner.

skinade Targeted Solutions® Clear

Acne är bland de vanligaste hudsjukdomarna och har en stor inverkan på individens självbild. Hudutbrott påverkar både kvinnor och män inte bara i tonåren utan också senare i livet.

De utbrott som bildas särskilt i ansikte, nacke, bröst och rygg är resultatet av ett antal problem:

 • Hormonella
 • bakteriella
 • Stress och ångest
 • Överskott i oljeproduktion
 • En sockerrik diet
 • Blockerade porer
 • Dålig ämnesomsättning

Vad är skinade Targeted Solutions® Clear

Skinade Targeted Solutions® Clear är en intern hudvårdsprodukt som levererar sina funktionella ingredienser i två steg. En drickbar mycket absorberbar vätskepåse-komponent och en kapselkomponent med långsam leverans Denna tvåstegs leveransmekanism garanterar optimal effektivitet. Eftersom produkten fungerar från insidan stöder den huden över hela kroppen (oavsett om du har fläckar i ansiktet, rygg, bröst eller nacke).

Det fungerar inifrån och ut för att reglera hormonell obalans, minska inflammation, reglera överskott av oljeproduktion, avgifta hudens hudlager och öka immunsystemet. Ett dåligt immunförsvar är en nyckelfråga i utsatt hud. Att öka hudens elasticitet och hydrering är också nyckeln till att förhindra torr och sprickande hud (en viktig orsak till spridning av bakterier). Klyvhälsa spelar också en viktig roll för att förhindra utbrott, därför inkluderar vi vänliga bakterier till 10 miljarder cfu per daglig dos.

Utvecklad av ledande brittiska forskare och tillverkad i Storbritannien. Vår patentansökande formulering innehåller ingredienser för viktiga feedbackmekanismer, högkvalitativa mikronäringsämnen och en levande vänlig stam av bakterien lactobacillus.

Skinade Targeted Solutions® Clear innehåller endast ingredienser av högsta kvalitet utan konstgjorda smaker eller färger och färre än 16 kalorier. Smaksatt med bromelain som innehåller ananas för att minska ärrbildning och de naturliga smakerna av passionsfrukt. Det erbjuder en trevlig smak, bekvämt och mycket effektivt komplement till din dagliga hudvårdssystem.

Drickande hudade Targeted Solutions® Klar på daglig basis resulterar i mer balanserad, mindre inflammerad, tydligare och friskare hud.

Smartare hudvård

Enligt ledande läkare kan alla uppnå en ljus, klar och frisk hud genom att använda en omfattande strategi för sin hudvård.

Med tanke på den multifaktoriella etiologin för utbrott och fläckar, är det viktigt att ta itu med bekymmer topiskt förutom att arbeta inifrån.

Hur man tar skinade Targeted Solutions® Clear

Drick en påse (utspädd i ett litet glas vatten) med två kapslar dagligen. Skinade Targeted Solutions® Clear bör bli en del av ditt dagliga hudvårdssystem för tydligare hud. Vi rekommenderar att du börjar med en 90-dagars leverans.

Hur skinade Targeted Solutions® Clear fungerar

Traditionella lokala lösningar fungerar på hudens yta och i ett lokalt område, men skinade Targeted Solutions® Clear fungerar från insidan och ut och riktar sig till fem specifika problem som är förknippade med och leder till fläckar; inflammation, torrhet, trängsel, överskott av hormonproduktion och överskott av talgproduktion.

Skinade Targeted Solutions® Clear aktiverar kroppen för att producera diindolylmetan. DIM är en smart förening som hjälper till att normalisera överskottet av hormonnivåer. En specifikt isolerad Omega 3 DHA-förening från alger reglerar oljeproduktionen och ökar fuktigheten. MSM hjälper till att minska inflammation och tydlig trängsel.

Ingredienserna

omega-3 från dha alg
Poweful Skin Hydrator. Hjälper till att reglera sebaceous aktivitet och sänker inflammation.

mjölktistel extrakt
Kraftfull leverdetoxförening nyckeln till avlägsnande av toxiner.

C-vitamin (kalciumaskorbat)
Antioxidant med hög tillgänglighet och nyckeln till kollagenbildning.

metyslulfonylmetan (organiskt svavel)
Kraftfull antiinflammatorisk och detoxförening. Förbättrar cellulärt osmotiskt flöde och är nyckeln för elastinproduktion.

kalkhaltiga marina alger
Viktig förening för att reglera kroppens användning av magnesium.

n-acetyl-cystin
Hjälper till att producera och fylla på vital intracellulär antioxidant glutation.

kalendulablommaxtrakt
Flavonoider och saponiner som levereras av Calendula är viktiga inflammatoriska responsreducerande föreningar.

magnesium
Hormonbalancer. Hormonella obalanser är en viktig huvudorsak till utbrott och produktion av oljor, till exempel talg, vilket gör att porerna täcks och komedoner ser ut.

agnus castus-extrakt
Levererar fyto-progesteroner som balanserar överdriven produktion av östrogener som kan orsaka fläckar.

indol-3-karbinol
Diindolylmetan är en metabolit av I3C. Skinade Targeted Solutions® Clear är unik vid leveransen av DIM. Genom att effektivt skapa DIM i kroppen kringgår vi matsmältningen av denna mycket känsliga och DIM kraftfulla förening som hjälper till att reglera östrogenhormon och toxinmetabolism.

vitamin b-komplex
Vårt B-vitaminkomplex främjar mer enhetlig, tydligare, glödande och strålande hud. Vitamin B6-brist kan öka känsligheten för hormon testosteron som är en viktig bidragsgivare till utbrott.

zink
Stärker immunförsvaret och hjälper till att kontrollera bakterier. Bidrar till vävnadsregenerering, kontroll av inflammation och främjar frisk hud. Väsentligt för absorption av vitamin A och reglerar också nivåerna av vitamin E i blodet. Nyckel i rätt metabolism av testosteron. Bidrar till enzymatiska processer som till exempel tillverkning av superoxidas-demutas.

vitamin a
Hjälper lägre follikulär hyperkeratinisering och överskott av talgproduktion. (Sänker oljeproduktionen och uppbyggnaden av keratin i follikeln)

selen
Väsentlig för hudelasticitet, förhindrar inflammation. Lider av utbrott har ofta brist på selen och är effektiva mot fet hud, hudormar och pustler. Kofaktor för superoxiddismutas.

krom
Ökar glukostoleransen.

lactobacillus
Dålig matsmältningshälsa är en viktig förvärrare av utbrott, därför inkluderar vi vänliga bakterier till 10 miljarder cfu per daglig dos.

broccoli-extrakt vid 5%
Broccoli är en naturlig och kraftfull tillförsel av sulforaphane, ansvarig för detox, reduktion av inflammation, hormonreglering och ett material för kroppens tillverkning av DIM.

röd reishi svamp
Hjälper till att minska negativa effekter av 5-alfa-reduktas.

skinade Targeted Solutions® Derma Defense A&D Boost

Låga nivåer av vitamin A och D påverkar hudens utseende negativt. Vitamin A, även känd som Retinol, stimulerar naturlig hudcellsförnyelse, elasticitet och hydrering. Låga nivåer av vitamin A kännetecknas vanligtvis med mycket torr hud och en benägenhet till pigmentering.

D-vitamin, ”solsken-vitaminet”, i kombination med A-vitamin, skyddar, föryngrar och reparerar huden. Denna flytande formulering främjar hög absorption och biotillgänglighet för optimala resultat.

Vad är Derma Defense?

Skinade Targeted Solutions® Derma Defense är en inre hudvårdsprodukt som levererar sina funktionella ingredienser via en drickbar, mycket absorberbar vätskepåse. Eftersom produkten fungerar från insidan stöder den huden över hela kroppen, inte bara i ansiktet.

Utvecklad av ledande brittiska forskare och tillverkad i Storbritannien, vår formulering innehåller viktiga mikrokärnämnen av hög kvalitet.

Skinade Targeted Solutions® Derma Defense innehåller endast ingredienser av högsta kvalitet utan konstgjorda smaker eller färger och färre än 13 kalorier per portion. Smaksatt med juicen från äkta mango och den naturliga smaken av kokosnöt, erbjuder den en trevlig smak, bekvämt och mycket effektivt komplement till din hudvårdssystem.

Targeted Solutions® Derma Defense skyddar och föryngrar din hud och ger jämnare, mjukare och mer återfuktad hud.

Smartare hudvård

Enligt ledande läkare kan alla uppnå jämnare, klarare och friskare hud genom att använda en omfattande strategi för sin hudvård.

För att få bästa möjliga hud är det lika viktigt att ta hand om din hud från insidan som att ta hand om din hud från utsidan.

Hur man tar Derma Defense

Drick en påse (utspädd i ett litet glas vatten) dagligen. Skinade Targeted Solutions® Derma Defense bör bli en del av din vanliga hudvårdsregim. Vi rekommenderar att du börjar med en 90-dagarskur. Eftersom alla vitaminerna i Derma Defense är fettlösliga, rekommenderas det att ta två veckor ledigt efter var 90: e dag av kontinuerlig användning för att låta din kropp använda alla tillgängliga lagrade vitaminer och förhindra dem från att byggas upp i kroppen.

 

För optimal huduppsving kan Skinade Targeted Solutions® Derma Defense A&D Boost kombineras med Skinade® – Better Skin From Within.

Hur Derma Defense fungerar

Traditionella hudvårdsprodukter fungerar på hudens yta och i ett lokalt område, men skinade Targeted Solutions® Derma Defense fungerar inifrån och ut för att skydda, föryngra och reparera huden över hela kroppen, inte bara ansiktet.

 

Vitamin A täcker otaliga funktioner i vår kropp: det stärker och underhåller hud, hår och slemhinnor och stimulerar normal hudcellsförnyelse och elasticitet.

 

A-vitamin har en anti-aging-funktion tack vare sin antioxidantkraft som bekämpar fria radikaler, vilket minskar och förhindrar tecken på hudåldring. Kalcium, vitamin D3 och vitamin A utför synergistiskt viktiga funktioner som reglerar processen för huddifferentiering. Hudpigmentering tillskrivs ofta en brist på vitamin A.

Fördelarna

Efter att ha genomfört en kur med skinade Targeted Solutions® Derma Defense har konsumenter rapporterat följande resultat:

 • Ökade fuktnivåer i huden
 • Mer jämn hud
 • Minskad pigmentering
 • Friskare hud
  Individuella resultat  kommer att variera men med fortsatt daglig användning kommer din hud att fortsätta att förbättras. För bästa resultat rekommenderar vi att du börjar med en 90-dagarskur.

Varför en drink? Varför en kapsel?

Om du skulle ta alla skinade Targeted Solutions® Derma Defense-ingredienser i tablettform, skulle du bara få en absorption på cirka 30% – 40% ske. Eftersom Derma Defense är en vätska kan vi tillhandahålla en absorptionsnivå på 90% – 95%. Derma Defense är utformad som en vätska för att ge optimal terapeutisk effekt.

Ingredienserna

vitamin A
A-vitamin har en anti-aging-funktion tack vare sin antioxidantkraft som bekämpar fria radikaler. Ökar dermal fuktnivåer. Bidrar till normal hudfunktion och normal hudcellreplikation.

kalcium
D-vitamin hjälper till att syntetisera enzymer som finns i slemhinnorna som ansvarar för aktiv transport av tillgängligt kalcium. Av denna anledning innehåller skinade Targeted Solutions® Derma Defense-formeln kalcium för att stödja absorptionen.

vitamin D
Förutom dietformer är D-vitamin känt som ’sunshine vitamin’ eftersom det produceras av huden genom exponering för solljus. Produktionen beror på flera variabler som SPF-användning och säsong, därför rekommenderas användningen särskilt under vintermånaderna eller om du har en minskad exponering för solen. Adresserar autoimmunitet