Våra Tjänster

Fillers-behandlingar

Hur det fungerar

Dermala fyllmedel består av hyaluronsyra, en naturlig beståndsdel i bindväven som utgör stor del av hudens stödjevävnad. Hyaluronsyran kommer i form av en steril gel, den är labframställd och inte djurbaserad. Vi använder en mängd olika fyllmedel av hög kvalitet för att behandla olika områden i ansiktet. 

Bieffekter

En fillersbehandling bör först och främst endast injiceras av medicinsk personal med god anatomisk kännedom och sprutvana för att säkerställa din tryggget och minimera risken för komplikationer såsom klumpbildning, hudnekroser och blindhet. Vid fillersbehandling är vanliga bieffekter svullnad, rodnad och blåmärken men dessa är övergående. Vid eventuella komplikationer kan  relevanta åtgärder vidtas. 

SAMMANFATTNING

Behandlingstid

30 -60 min

Smärta

mild-moderat

Resultat

Omedelbar, slutresultat efter 2 v

Resultat Varaktighet

6 – 18 månader

Pris

Från  1 800-2500 kr/ml

FAQS

Nej. Vi använder inga permanenta fyllmedel. Vi kan dock använda korta eller långvariga hudfyllmedel som varar mellan 6-18 månader beroende på vilket fyllmedel som används. Hyaluronsyrafyllmedel är naturliga och bryts över tid ner av det kroppsegna enzymet hyaluronidas. Detta enzym kan även utnyttjas vid avlägsnande av felplacerad filler.  

Ja, detta är en reversibel behandling och i mycket sällsynta fall, om du är missnöjd med resultatet, kan produkten brytas ned med hjälp av hyaluronidasenzyminjektioner. 

Dermala fyllmedel kan användas för behandling av:

Rökrynkor
Läpplinjer
Läppförstoring
Nasolabialveck (näsa till munvinklar)
Käkbensdefinition
Minimering av hamsterpåsar
Icke-kirurgisk ansiktslyft
Djupa veck och rynkor
Markering av kindben
Sjunkna kinder
Hakförstoring
Näskorrigering
Akne ärr
Ihåliga tinningar
Gropiga ögon
Hudföryngring och återfuktning

buttlift

Hur det fungerar

Med hjälp av hyaluronsyrabaserade fyllmedel som är anpassade för kroppen kan vi enkelt fylla ut assymetriska vader eller gropigheter till följd av kirurgiska resektioner efter t.ex. cancerbehandling.  Buttliftbehandlingen är populärast eftersom vi kan åstadkomma konturering och lyft av rumpan genom att exempelvis fylla ut så kallade ”hipdips”. Notera att det krävs minst 40 ml filler på varje sida för att se skillnad och resultatetet varar i minst 2 år

produktinformation

Vår icke-kirurgiska buttliftbehandling är förknippad med låg risk eftersom vi använder säkra, CE-märkta fyllmedel från HYACORP. Ömhet i baksidan, svullnad och blåmärken kan förekomma. Resultat ses   omedelbart och förbättras inom två veckor. Återhämtningen är minimal och du kan leva ditt liv som vanligt direkt efter behandlingen.

SAMMANFATTNING

Behandlingstid​

60-90 min

Smärta

Ingen – till minimal

Resultat

Omedelbar & förbättras inom 2 veckor

Resultat Varaktighet​

minst 2 år

Pris

Från 3 000

FAQS

Det uppskattar vi! Vi kommer självklart informera om detta önskemål går att uppnå samt om du är en lämplig kandidat för just dessa resultat.

Ja, i sällsynta fall om du inte nöjd med behandlingsutfallet.

Fettreducering

Hur det fungerar

Lokala fettdepåer i submentala området eller ”dubbelhakan” är näst intill omöjliga att bli av med genom god kost och motion eftersom fettfördelningen i kroppen ofta beror av genetiska förutsättningar. Därför har vi en specifik injektionsbehandling som lokalt medför i förstöring av fettcellerna och permanent reduktion av dubbelhakan, efter 6 veckor ses slutresultatet. Vi utför alltid en konsultation innan behandling för att säkerställa att du är en lämplig kandidat för behandling. Vi har även andra produkter som bryter ner lokala fettansamlingar i mage, innerlår, armar etc. Boka en kostnadsfri konsultation för att veta mer.

Bieffekter

Efter behandlingen kan du uppleva hårdhet, smärta, svullnad/vätskeansamling och blåmärken. En del kan känna  ömhet i området som varar i flera veckor. Dessa övergående bieffekter är normala och tyder på en aktiv degeneration av fettceller, så kallad ”lipolys”.

SAMMANFATTNING

Behandlingstid

15-30 min

Smärta

Ingen – till minimal

Resultat

Efter 6 veckor, en del kan behöva upprepa behandlingen igen efter 6 veckor vid större fettansamlingar

Resultat Varaktighet

Permanent om man upprätthåller god hälsa

Pris

  3 500 kr

FAQS

Efter 6 veckor för vår fettlösning av dubbelhakan.

Behandlingar är specifika för dig och din behandlare kommer diskutera hur många omgångar som krävs för att du ska nå dina mål.
De flesta patienter behöver i allmänhet mellan 1-3 behandlingar.

Alla injektionsbehandlingar stör hudbarriären genom att skapa sår. Det är därför viktigt att hålla området rent och desinficerat samt lyssna på behandlarens ordinationer om ev överansträngning och massage.

Du kan återgå till normala aktiviteter direkt men utseendet kan påverkas av ökad svullnad, rodnat och blåmärken.

Trådlyft

Hur det fungerar

Genom att placera  resorberbara, kirurgiska trådar under hudytan kan vi lyfta upp lös hud och placera huden i en position som den var för 10-15 år sedan. Trådarna stimulerar därefter huden till att producera nytt stödjevävnad och förbättrar sålunda även hudkvalitén i området. Trådlyft är den effektivaste formen av icke-kirurgisk anti-age behandling och med våra högkvalitativa trådar varar resultaten i upptill 3-5 år. 

Bieffekter

Vid en icke-kirurgisk trådlyft avlägsnas ingen överskottshud därför kan det uppstå övergående veck och rynkor i huden omedelbart efter behandlingen som tar upptill två månader innan de försvinner. Vanligaste biverkningarna är blåmärken, rodnad och svullnad. Man kan inledningsvis även uppleva övergående assymetri. Det är viktigt att minimera ansiktsmimiken och undvika träning i två veckor efter behandlingen. 

SAMMANFATTNING

Behandlingstid

90 min

Smärta

Ingen-moderat

Resultat

omedelbar, förbättras inom 6-8 v

Resultat Varaktighet

Cirka 3-5 år

Pris

6 599-15 000 kr  beroende på komplexitet och antal trådar

FAQS

Trådarna förs in i huden med en tunn nål och känns väldigt lite. Om man använder hullingtrådar (barb-tådar) så lägger man en droppe bedövning i huden innan och behandlingen medför väldigt lite obehag.

Man kan lyfta bryn, hamsterpåsar och kindben samt strama upp käklinje och hals.

Trådlyft rekommenderas normalt inte vid kraftigt åldrande med mycket överskottshud, kalkonhals eller djupa rynkor och veck i ansiktet, då suturerna helt enkelt inte kommer orka bära tyngden. I sådana fall krävs oftast kirurgi.

Trådlyft är lämpligt för de flesta friska personer där effekterna av åldrandet blivit uppenbart och man önskar lyfta t ex ögonbryn, ansikte eller hals, utan att göra en operation. Vid en konsultation går vi igenom dina förutsättningar och vilket trådlyft som skulle passa just dig.

Mörka ringar under ögonen

Multimodal behandling

Vi behandlar alla sorts ögonproblem, allt från gropiga underögon till trötta, påsiga ögonlock. Anatomiskt gropiga ögon kan behandlas med dermala fyllmedel medan mörka ringar och påsar under ögonen  istället avhjälps med  en uppljusande, microkärlstimulerande och  rynkminskande injektionsbehandling som behöver upprepas efter 2-4 v för optimala resultat.

Bieffekter

Detta är en mycket säker procedur när den utförs i experthänder. Svullnad och blåmärken kan förekomma men övergår inom kort.

SAMMANFATTNING

Behandlingstid

30 minuter

Smärta​

mild till moderat

Resultat

Omedelbart och förbättras under 2 veckor. Lyfter sjunkna hål och lyser mörka cirklar under ögonen.

TCA kemisk peeling

Indikationer

TCA peeling är en medeldjup peeling som förfinar och jämnar ut din hudton genom att bekämpa fina linjer och avlägsna hyperpigmentering såsom aknemärken, solfläckar, fräknar och melasma på ansike, nacke och händer. Vi har även skonsammare, lystergivande kemiska peelings samt intimpeeling om man är ute efter att ljusa upp andra delar av kroppen såsom armhålorna och intimområdena.

Förväntningar

Vid en TCA kemisk peeling avlägsnas mycket av hudens ytlager vilket gör att återhämtningstiden blir ca 1 vecka och därefter kan huden fjälla i upptill 2 veckor, behandlingen behöver även upprepas 4 gånger veckovis för att se dramatiska resultat. Före och efter behandlingskuren får du skräddarsydda krämer  för att bli av med hyperpigmentering av olika slag. Boka en konsultation för mer information!

FAQS

  • Fotoåldrande och dess konsekvenser
  • Acne och acnemärken 
  • Hyperpigmentering (melasma, chloasma, post inflammatorisk hyperpigmentering)
  • Iktyos
  • Keratoser och lentigo​

Om man är ute efter att behandla sin melasma, PIH mm måste man fullfölja en kur TCA kemisk peeling, 1 gång i veckan i 4 veckor. Sedan kan man göra mildare kemisk peeling för att bibehålla resultaten. 

Minst 1 veckas läkningstid efter varje kemisk peeling. Huden är då mycket känslig för solexponering och det är därför extremt viktig med solskydd, gärna SPF 50+.

Latest from Instagram